Jan Koolhaas

Graag stel ik mij even aan u voor: Ik ben Jan Koolhaas (1970). Ik ben een positief kritisch ingestelde interim controller. Met mijn analytische vaardigheden ben ik in staat om snel tot de kern van een probleem door te dringen. Ik sta positief en opgewekt in het leven en kan met veel mensen goed samenwerken. Met mijn perfectionistische houding ga ik voor kwaliteit. Ik ben gedreven om goed werk te leveren en een doorzetter om dat resultaat te halen. Het managementteam is mijn voornaamste klant en die wil ik goed bedienen. Ik zorg voor tijdige, betrouwbare en overzichtelijke managementinformatie. Als gecertificeerd overheidscontroller (CPC) gaat mijn interesse o.a. uit naar het oplossen van managementinformatie en managementcontrol vraagstukken in de non-profit sector. Daarbij zoek ik naar een juiste balans tussen resultaat afspraken, procesinrichting en cultuur in een organisatie. Kernwoorden die mij schetsen zijn: professional, gedreven, teamspeler, kwaliteit, kritisch, oog voor detail, verantwoordelijk, positief, enthousiast en energiek.

Op de pagina met werkwijze treft u in het kort een overzicht van mijn werkervaring. Via een mail kunt u mijn complete curriculum vitae opvragen.

Een aanbeveling op Linkedin van Joop Eerens (mijn projectdirecteur bij Industrieschap Medel):

“Jan Koolhaas is een gedreven persoonlijkheid, die zeer nauwkeurig te werk gaat. Is inhoudelijk zeer goed op de hoogte van de hedendaagse regelgeving en kan als zodanig ook als vraagbaak voor een organisatie zijn.Is een virtuoos op Excel gebied en kan zowel als administrateur als controller goed de weg vinden binnen de organisatie.Is bij het Industrieschap Medel in aanraking gekomen met een projectorganisatie en daar direct en indirect te maken heeft gehad met de Grondexploitaties en het opstellen van diverse protocollen. Ik heb Jan leren kennen als een zeer betrouwbare medewerker, die zijn weg weet te vinden in welke organisatie dan ook.”